Home
                                                                       For English text please left-click on the English Flag


Wat is en doet het I.V.V. :

De afkorting I.V.V. staat voor "Internationale Vogelboeken Verzendhuis". Het I.V.V. is gespecialiseerd in het op bestelling leveren van vogelboeken. Onze collectie bestaat momenteel uit ruim 2500 titels, die wij voor het overgrote deel op voorraad hebben. Enkele, meestal wetenschappelijke werken zijn verkrijgbaar op speciale bestelling.
Vanaf mei 1996 is het I.V.V. gevestigd in het 18e eeuws landgoed "De Oldhorst" aan de  Zuiderzeestraatweg tussen Wezep en Oldebroek, iets ten zuiden van Zwolle. Zie voor routekaart en beschrijving onder het hoofdmenu extra.
Wij bieden u hier de mogelijkheid te zoeken in de nieuwe elektronische uitgave van de catalogus van het I.V.V. en hopen dat u boeken van uw keuze zult aantreffen.


De in de catalogus vermelde prijzen kunnen, afhankelijk van valutaschommelingen en  prijswijzigingen door de uitgevers, tussentijds veranderen. Mocht dit het geval zijn bij bepaalde boeken dan krijgt u dit bij prijsverhogingen bij een bestelling voor verzending te horen. We nemen aan dat u tegen prijsverlagingen geen bezwaar zult hebben.